Feestdagen

Valentijn cadeau’s voor haar

14 januari is internationaal de dag van de liefde en dat moet natuurlijk gevierd worden!

Maandag 14 februari is het weer Valentijnsdag, hierbij vieren we de dag van de liefde. Bij Verrasjevriend vind je de allerleukste en originele cadeaus voor haar om te laten weten dat je gek op haar bent en dat je heel veel van haar houdt. Daarnaast is het voor de stille aanbidders het ideale moment om je geheime liefde te laten weten wat jij voor haar voelt.

Geef je met Valentijnsdag nou wel of geen cadeau?

Met Valentijn ben je natuurlijk niet verplicht om een cadeau te geven, een lief geschreven kaartje doet het vaak ook al goed. Maar het feit dat je deze blog al leest, geeft al aan dat je opzoek bent naar een leuk origineel cadeau voor haar! We hebben de allerleukste cadeau’s voor Valentijnsdag voor jou geselecteerd. Denk hierbij aan een heerlijk romantische avondje met een lekker verse borrelpakket met Witte en Rode wijn. Gepersonaliseerde sieraden  sieraden, Verse bloemen welke rechtstreeks uit de kwekerij worden geleverd. Heerlijke Wellness giftbox medium van Treatments, waarbij je nu 2 gratis kortingskaartjes krijgt op een dagje Wellness. Mocht je vrouw een liefhebber zijn van thee en chocolade, dan is het Thee en Chocoladepakket ook een erg leuk kado voor haar met Valentijn. Wij van Verrasjevriend hebben ook de lekkerste chocolade gevonden, verras haar met een heerlijke Valentijn LoveBox, deze heerlijke bonbons zijn ook verkrijgbaar in Vegan chocolade. Het team van Verrasjevriend heeft juist gekeken met de vrouwen welk cadeau zij zélf het liefste zouden krijgen, Zodat Verras je Vriend weet dat zij de allerleukste cadeau’s hebben voor jouw Valentijn.

Wij weten het zeker, je zult 100% slagings kans hebben met het cadeau wat jij voor jouw vriendin of vrouw hebt uitgekozen! Je kent je partner als geen ander en daarom is het niet moeilijk om een geslaagd Valentijnscadeau te vinden. Het ruime assortiment van Verrasjevriend maakt het kiezen van een geschikt geschenk nog makkelijker. Het maakt niet zoveel uit wat je koopt, want als je je cadeau met zorg kiest, wordt dit altijd gewaardeerd.

Het ideale cadeau voor de stille aanbidder:

Dat zijn toch wel de brievenbuscadeautjes. geef een heerlijke snoepbox cadeau met maar liefst 750 gram snoep. Met de mooie rode roos van zijde en een heerlijke chocoladereep laat jij haar hart wel smelten. Mocht zij het heerlijk vinden om in de tuin bezig te zijn, dan is het brievenbuscadeautje pluk de dag het ideale cadeau, dit brievenbus cadeau bevat namelijk: een compleet gevuld rankonkel bloemenzaden pakket, een leuke metalen tuinschep en unieke tuinhandschoenen met een leuke bloemenprint. Mocht zij een echte chocolade brownie liefhebber zijn, geef dan een brownie box cadeau , Wij hebben ook de notenvrije Brownie Box. En weet jij dat ze een echte Oreo liefhebber is? geef haar dan de Oreo Brownie per post! Hieronder hebben we een aantal leuke brievenbus cadeautjes voor jou geselecteerd:


Fijne Valentijnsdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *